Profesionalizam osoblja, efektivnost procesa, uz uvek na umu zadovoljstvo kupaca. Slađana i Katarina su među najboljim i najprofesionalnijim konsultantima sa kojima sam radio na polju regrutovanja, pružajući temeljno istraživanje, fokusiranost na činjenice i pružanje uvremenjenih i direktnih povratnih informacija kako bi se proces doveo do kraja. Bilo je veliko zadovoljstvo sarađivati sa njima.

Plant Manager, građevinska industrija,

Srbija

Prvi kontakt i saradnju sa kompanijom LeadNet, ostvario sam krajem 2021. pri selekciji za poziciju Vodeći inženjer u jednoj od vodećih kompanija za upravljanje i održavanje poslovnih i komercijalnih objekata. Kroz sam proces sam vođen na veoma profesionalan način, dobijajući sve potrebne informacije u prvom trenutku. U kompaniji LeadNet sam imao pouzdanog partera tokom trajanja selekcije a i nakon stupanja na ponuđenu poziciju. Preporučujem saradnju sa kompanijom LeadNet jer sam se iz ličnog iskustva uverio u profesionalnost i temeljan pristup svakom projektu.

Vodeći inženjer, industrija nekretnina,

Srbija

Tokom mog profesionalnog iskustva, susrela sam se sa različitim executive search agencijama, i definitivno mogu reći da je iskustvo sa LeadNet-om jedno od najpozitivnijih. Posebno bih volela da naglasim veoma profesionalan, detaljan i individidualizovan pristup klijentu koji Slađana i njen tim neguju. Klijent ima osećaj da ima pouzdanog partnera u agenciji sa kojom će moći da realizuje projekat, nezavisno od izazova koji objektivno postoje na tržištu.

Regionalni HR Manager, građevinska industrija,

Serbia

Sa dubokom procenom naše kompanijske kulture i specifičnosti, detaljnim razumevanjem očekivanja koje kandidat treba da ispuni, odličnim poznavanjem tržišta rada Srbije i profesionalnim pristupom, Slađana je donela ogromnu vrednost u kompleksnom procesu selekcije za važnu rolu u našem timu. U svim koracima procesa smo se osećali kao da imamo partnera na koga možemo sa pouzdanjem da se oslonimo, ko u potpunosti razume naše potrebe i ko je sposoban da pronađe nevidljivu vezu između naših očekivanja i savršenog kandidata.

CEO i COO, IT kompanija,

Srbija

Tokom moje portage za poslom, naišla sam na LeadNet putem reference, i imala sam jako prijatno iskustvo tokom procesa. Iako je COVID oblikovao tržište rada i proces selekcije na jako specifičan način, stavljajući nas kandidate u jako izazovnu situaciju, LeadNet tim se poneo na veoma profesionalan način, imajući na umu potrebe i klijenta i kandidata. Pre svega, balansirajući tačno potrebnu količinu i tajming informacija. Opisala bih LeadNet kao dobro podešen balans stručnosti u regrutovanju i intervjuisanju, međusobne veze na tržištu rada i brige o kandidatu. Tim koji radi za dugoročna partnerstva.

HR Director, FMCG Industry,

Serbia

Saradnja sa Slađanom i njenim timom je bila veoma otkrivajuće iskustvo za mene. Sa njihovim izuzetnim pristupom poslu i kandidatu, stekli su moju naklonost već na prvom intervjuu.
Iskreno se radujem našoj daljoj saradnji.

HR Manager, Automobilska industrija,

Srbija

Imala sam priliku da budem u procesu selekcije i regrutacije od strane LeadNet agencije.
Bilo mi je veliko zadovoljstvo da sarađujem sa tako sjajnim i profesionalnim ljudima. Bila sam u procesu za Menadžera Kvaliteta u automobilskoj industriji što je dovelo do mog profesionalnog angažmana.
Moji utisci su da je ogroman trud bio uložen od strane LeadNet-a u kompletnom procesu i profesionalnost na prvom mestu. Komunikacija je bila sjajna. Dostupnost konsultanata je bila veoma fleksibilna i na najvišem nivou.

Menadžer Kvaliteta, Automobilska industrija,

Serbia

Bio sam kontaktiran od strane LeadNet-a kao kandidat za poziciju Generalnog Menadžera jedne od fabrika za proizvodnju čelika. Imao sam veoma pozitivne utiske od prvog momenta komunikacije. Dopao mi se visoko profesionalni pristup i dobro pripremljena, detaljna, ciljana, fokusirana orijentacija u svakoj diskusiji koju smo imali. Svi dogovori su obavljeni blagovremeno sa odgovarajućom hitnošću. Na kraju sam bio intervjuisan od strane Klijenta i zaposlen na traženu poziciju. Veoma sam zadovoljan kako je vođen process, od razvoja do samog zaposlenja.

Generalni direktor, teška industrija,

Srbija (expat)

Veoma cenim celokupno iskustvo koje sam imao sa kompanijom LeadNet d.o.o.
Veoma sam Vam zahvalan na izuzetnoj i izvanrednoj podršci tokom celokupnog procesa.

Rukovodilac prodaje, industrija rudarstva i metalurgije,

Rumunija

Imao sam mogućnost i veliko zadovoljstvo da budem kandidat u procesu direktnog traženja (executive search) vođenog od strane kompanije Leadnet, koji je rezultirao mojim novim angažmanom.
Tokom moje duge karijere, radeći na rukovodećim pozicijama, sarađivao sa velikim, međunarodnim kompanijama koje pružaju usluge direktnog traženja (executive search). U Srbiji sam imao mogućnost da budem kandidat kompanije LeadNet i bio sam pozitivno iznenađen profesionalnim pristupom, posvećenosti i brzim reagovanjem, koji su pokazali i koji je bio prisutan tokom celokupnog procesa. Bilo bi mi zadovljstvo da ponovo sarađujem sa njima.

Generalni direktor, ugostiteljstvo,

Hrvatska i Slovenija

Rukovodstvo kompanije Leadnet je izdvojilo vreme da se upozna sa specifičnom organizacionom šemom naše kompanije i ispuni naše profesionalne potrebe. Pronalazeći visoko profilisanog kandidata za našu vodeću direktorsku poziciju, Leadnet je potpomogao rastu naše kompanije, odnosima kompanije i znatno unapredio naše procese. Snažno preporučujem kompaniju LeadNet kako javnim tako i privatnim kompanijama koje očekuju da dobiju profesionalne rezultate i kvalitetan kadar.

Generalni direktor, neprehrambena maloprodajna kompanija,

Srbija

Saradnja sa kompanijom LeadNet, a naročito Slađanom, je bilo neverovatno iskustvo. Uvek je bila spremna da pomogne, pravovremeno pružajući konzistentne povratne informacije, prevazilazeći moja očekivanja, što je učinilo traženje novog posla veoma jednostavnim i prijatnim. Ona mi je pružila individualnu uslugu što mnogi drugi regruteri jednostavno ne čine. Njen način rada uliva poverenje, i svesni ste da će ona uraditi ono što naumi da uradi uz najveći profesionalizam i integritet. Svakom bi preporučio Slađanu i njen tim.

Rukovodilac poslovnog razvoja, softverska industrija,

Srbija

U današnjem veoma brzom poslovnom okruženju punom izazova, što se lako može uočiti kod traženja i zapošljavanja dobrih kandidata, gospođa Ginić i njen LeadNet tim pokazuju strast, proaktivnost, profesionalizam i empatiju tokom celokupnog procesa selekcija.
Dobro umeće komunikacije i samouvereno ophođenje, zajedno sa pristupom fokusiranim na cilj, stavljaju gospođu Ginić na mesto pouzdanog partnera sa velim potencijalom za izgradnju snažnih profesionalnih odnosa, kako sa perspektive klijenata tako iz sa perspektive kandidata.

Direktor pogona, kompanija za proizvodnju automobile,

Srbija

Zahvaljujem Vam se na ljubaznom i profesionalnom odnosu tokom perioda selekcije.

Direktor proizvodnje, Obnovljiva energija i životna sredina,

Srbija

LeadNet je veoma profesionalna kompanija koja vodi računa o našoj privatnosti. Odlična priprema svih detalja. Uvek sam se osećao ugodno sa Vama jer ste Vi bili animirani da nađete one kandidate koji najbolje odgovaraju našim zahtevima.

Generalni direktor, industrija rudarstva i metalurgije,

Južna Afrika

Profesionalni pristup tokom inicijalnog kontakta i kontrola celokupnog procesa regrutacije tokom svih faza do konačne selekcije kandidata, pružajući brze i tačne povratne informacije nakon svake etapa regrutacije, osiguravajući potpunu poverljivost i lični pristup kandidatu.

Direktor prodaje za Istočnu Evropu, industrija rudarstva i metalurgije,

Bugarska

Imao sam zadovoljstvo da sarađujem sa Slađanom, vlasnicom kompanije LeadNet, na nekoliko veoma teškim projekata direktnog traženja (executive search). Slađana ima veoma profesionalni pristup regrutaciji od same pozicije i definisanja tokom brifinga, pažljivog i detaljnog definisanja spiskova ciljanog kadra i odličnog i profesionalnog načina izgradnje odnosa sa kandidatima. Ona će poziciju i kompaniju prezentovati na veoma profesionalan i primamljiv način.

Direktor ljudskih resursa, automobilska kompanija,

Srbija

Pouzdana, osoba od poverenja, otvorenih pogleda, istovremeno veoma mudra i neposredna, spremna na saradnju, dobro organizuje vreme i uvek je fokusiranja na zadovljstvo klijenta.

Direktor ljudskih resursa na nivou pogona, automobilska kompanija ,

Srbija

  • Efektivnost svakog procesa regrutacije je usko povezana sa rezultatima koje za Kompaniju ostvari odabrani kandidat. Naše iskustvo sa Slađanom je iz ove perspektive bilo jednostavno izvanredno.
  • Saradnja sa njom je neverovatno jednostavna, fleksibilna, strukturirana i neposredna.
  • Ona je odličan partner za strane kompanije koje investiraju u Srbiji: veoma dobro poznaje lokalno tržište i uvek je spremna da otkloni prepreke u procesu regrutacije koje ponekad mogu biti povezane samo sa kulturnim razlikama.

Potpredsednik poizvodnje, automobilska kompanija,

Italija

Kontakt, saradnja i prezentacije pozicije i poslodavca je obavljena na veoma profesionalnom nivou: iskreno, jasno i poverljivo.
Posebna vrednost koju poseduje kompanija LeadNet je da može da vidi potrebe obe strane i nađe najbolje odgovarajući spoj.
Snažnom preporučujem LeadNet

Finansijski direktor, kompanija za proizvodnju prehrambenih proizvoda ,

Srbija

Bilo je pravo zadovoljstvo sarađivati sa kompanijom LeadNet i Slađanom. Tokom naše saradnje bila je veoma profesionalna pružajući podršku i motivišući. Dobio sam veoma dragocene informacije i imao veoma pozitivno iskustvo tokom čitavog procesa.

Finansijski direktor, hemijska industrija,

Srbija

  • Volim da sarađujem sa Slađanom jer je izuzeto fokusirana na obavljanje zadatka i nikad ne odustaje, čak i ako je traganje izuzetno teško
  • Slađanino ponašanje i vrednosti potpuno odgovaraju vrednostima naše Kompanije i pristupu koji tražimo od poslovnog partnera
  • Jedna od najboljih dodatnih vrednosti saradnje sa Slađanom je ta da poseduje neverovatno poznavanje srpskog tržišta kako u mnogim industrijskim granama tako i kada je reč o visokim pozicijama u sedištima kompanija.

Direktor ljudskih resursa na nivou kompanije, Osoblje operative i sedišta kompanija, automobilska kompanija,

Italija

LeadNet je odličan tim visoko motivisanih profesionalaca.  Imao sam zadovoljstvo da budem njihov klijent i mogu reći da  mi je  Leadnet pružio potpuno profesionalno vođstvo, povratne informacije i ostalu neophodnu podršku tokom svih etapa procesa. Predstavljaće  mi zadovoljstvo da sa njima ponovo sarađujem.

Viši direktor proizvodnje,

Srbija

Leadnet me je kontaktirao predlažući  mi mogućnost vodeće direktorske pozicije u Srbiji i vodio me kroz nekoliko etapa procesa zapošljavanja. Tokom svakog koraka njihov pristup je bio veoma profesionalan i prevazilazio je nivo očekivanja po pitanju vremena i organizacije.

Stručnjak valjaonice željezare,

Italija

Cenimo poštovanje koje Leadnet ima za kompleksnost naših zahteva nastojeći da pruže najbolju uslugu na našem tržištu. Divan je osećaj imati partnera koji deli vaš osećaj za urgentnost i želju da se iznađe najbolje moguće rešenje.

Direktor ljudskih resursa, međunarodna građevinska kompanija,

Srbija

Dostupni, uvek tu da pruže podršku i ostvare  izuzetno zahtevne ciljeve, detaljni, pristupaju svakoj poziciji sa istom strašću i posvećenošću kao da je prvi put, sve u svemu pouzdan partner u ovom nestabilnom okruženju.

Direktor ljudskih resursa, međunarodna kompanija za proizvodnju napitaka,

Holandija